Referenssit

Huonekalujen korjaus ja entisöinti

Tarjoamme hyvää ja ammattitaitoista huonekalujen korjausta. Etenkin vanhojen perinnehuonekalujen tuntemus, tieto ja taito niiden käsittelyyn on yrityksemme etuus.

Vanha arkku kunnostettiin ja ootrattiin maalikerrrosten alta löytyvän alkuperäisen ootrauksen mukaan.

Tamminen kirjoituspöytä. Putsattu, pintakäsittely uusittu. Uusi nahkainen kirjoitusalusta ja jalkojen pidennys.

Täysin kunnostettuja 40-luvun tuoleja.

Vanhan ompelulipaston loisto palautettu.

Perinteiset K-tuolit. Täysin kunnostettuja sisältä ja ulkoa.

Vanhat nojatuolit saivat uuden elämän korjauksen ja uudelleenverhoilun jälkeen.
 
Tuolien maalaus ja verhoilu.
 
Amerikkaan kadonneen sukulaisen ainoa jäämistö haluttiin putsata puulle ja siistiä.
 
Tämäkin nojatuoli sai uuden elämän korjauksen ja verhoilun jälkeen.
 
Saimme ilon ehostaa lähikauppa Willmansin kahvihuoneen tuolit. Tuolien pääliset ja pehmusteet vaihdettiin ja rungot korjattiin perinteisesti; hionta, pohjamaali ja pari kerrosta pintamaalia.
 
Asiakkaamme hieno isoisän tekemän pöytä haluttiin siistiä, mutta pitää mahdollisimman ennallaan. Pöydässä oli so halkeama, kukkaruukun jälkeä ja mustaa mönjää pohjalla. Pöytä liimattiin ja kasattiin uudelleen sekä halkeama ja likaläikät maalattiin piiloon.
 
Nojatuolin korjaus ja verhoilu teki tuolista entistä ehomman.
 
Tässä pöydässä on hienot täyspuiset jalat, mutta levy oli melamiinilla päälystettyä mdf:ää, joka oli aikansa elänyt ja päivänsä nähnyt. Pöytään tehtiin uusi pöytälevy 28 mm liimapuusta. Valkoinen väri on in, joten valkoista kiiltävää laitettiin tähänkin pöytään.

Tähän pöytään uusittiin pöytälevy, koska vanha oli tehty paneeleista ja irvisteli ikävästi vähän joka suuntaan. Pöytälevyyn on taltalla tehty sopivan tiukka ja tiivis kolo, johon vanha jalka on saatu istutettua. Lopuksi pöytä sai pintaansa uuden raikkaan värisen maalin.

Asiakkaan suku-jakkara, jossa jalat oli irti ja pohjassa halkeamaa. Myös jalkojen maali oli jo kolhiintunut ja kangaskin kaipasi jo hieman uusimista. Ja tälläinen siitä nyt tuli. Jalat ei irtoa ja halkeamat paikattu. Jakkara sai uuden maalin, täytteen ja päälisen. Nyt on mukava ekaluokkalaisen istuskella.