Tuotteet ja palvelut

Maalauspalvelu ja pintaremontointipalvelut

Perusremontit; tasoitukset, maalaukset, tapetoinnit, laatoitukset kuin erikoisemmat alat kuten; marmoroinnit, ootraukset, tehostemaalaukset kaikkine vivahteineen.

Kaipaako kotisi tai yrityksesi tilat ehostusta? Keskitymme etenkin erikois- ja tehostemaalauksiin (esim. yksittäisiä tehosteseiniä julkisiin ja yksityistiloihin).

» Tutustu työnäytteisiimme

Huonekalujen korjaus ja entisöinti

Vanhan huonekalun arvo ymmärretään usein liian myöhään. Ennen muuttumistaan antiikkikalusteeksi sen on kuljettava pitkä matka, jonka varrella huolenpito jää vähäiseksi. Tuon matkan myötä sillä on kuitenkin kerrottavanaan tarina, jonka säilyttämisessä me haluamme auttaa. Ajoissa kunnostettu huonekalu säilyttää paitsi käyttöarvonsa, antaa se kodin sisustukseen jotain sellaista mitä ei voi ostaa kaupasta. Vanhasta huonekalusta huolehtiminen on myös teko paremman huomisen puolesta - kestävä valinta kertakäyttökulttuurin keskellä.  

Selvitetään yhdessä mikä olisi paras tapa palauttaa tärkeä huonekalusi sen ansaitsemaan kuntoon. Ota yhteyttä niin jutellaan lisää!

» Tutustu työnäytteisiimme

Puusepän työt

Tarjoamme perinteisillä välineillä tehtyjä huonekaluja ja käyttöesineitä asiakkaan toiveet huomioon ottaen. Ohessa valmistamme myös pientä tavaraa, kuten esimerkiksi puisia sormuksia, kävelykeppejä ja laatikoita.

» Tutustu työnäytteisiimme

Työkalujen huolto ja teroitus

"Vanhassa vara parempi" -sanoo vanha sananlaskukin. Olemme menestyksekkäästi huoltaneet vanhoja (jopa 1800-luvun loppupuolelta) työkaluja käyttökuntoon. Haluamme tuoda tietoisuuteen tällaisen mahdollisuuden ja huoltaa asiakkaidemme työkalut jälleen käyttöön vintin perukoilta. Teroitamme; höylänterät, taltat, sahat, sakset, puukot/veitset. Muutakin voi kysyä.